AAMANNS

CASE · Aamanns en moderne dansk smørrebrødsforretning og restaurant.

Opgave · at skabe take away-æsker i samme standard som deres fantastiske smørrebrød.

Løsning · æsker med præcise ruminddelinger til smørrebrødet. Æskerne passer i Aamanns take away-poser og det grafiske udtryk matcher resten af Aamanns profil.

Trykspec · Aamanns smørrebrødsæsker er lavet i 390 gr. Korsnäs light, tryk 1+1, offset med lak. 

cm_web_cases4.png

ItalY

CASE · Italy er Cofocos svar på en italiensk familierestaurant, hvor alle råvarer er valgt med omhu.

Opgave · at brande alle produkter i tæt samarbejde med ejer og reklamebureau, så udtryk, kvalitet og anvendelse kunne hænge sammen.

Løsning · Co2-neutrale kaffekopper i to størrelser, espressokop der også kan fungere som dressing-bæger med låg på, pizzaæsker, poser mm.

Trykspec · Pizzaæskerne er lavet i 360g / m2 e-bølge med 100% ”Virgin fibres” på indersiden, tryk 1+0 flexo uden lak. Plastpose er lavet i hvid HDPE, 18 my og med 1-farvet tryk på 2 sider.

COFOCO

CASE · Cofoco har udover en lang række restauranter også et stort produktionskøkken, hvor der bliver lavet sandwiches, salater, frost- og færdigretter i tusindvis.

Opgave · At udarbejde en kasse som kunne indeholde forskellige elementer fra Cofocos køkken, som kunne sættes sammen til en middag for to personer.

Løsning · Brun papkasse 410x190x160mm. Kassen er lavet med automatbund, så den er hurtig at samle. Papkassen har håndtag så den er nem at transportere og med hul i toppen så evt. damp kan komme ud. Kassen kan bruges til mange forskellige formål – Tapas, tilbehør og vin mm.

Trykspec · Kassen er lavet i 135Kraftliner / 105bølge / 140Testliner B-bølge, med tryk på både inder- og yderside. Tryk 2+2 flexo.

 

K U N D E R

cm_kunder.png